onsdag, marts 08, 2006

Dansk musik

COVER TIL CDEN >> EN AF DEM DER RED MED FANE
http://www.michaeltonny.dk/

AnmeldelserAnmeldelse i Gaffa .....
Michael T En Af Dem Der Red Med Fane CD (Intet angivet)Dato: 14/11-2004 3/6 stjerner ******
Michael Tonny er mest af alt en glad spillemand fra Helsingør, hvis drøm pludselig er blevet til virkelighed. Lidt uvirkeligt forekommer det vist hovedpersonen selv, at han til indspilningerne har fået samlet et hold af så garvede musikere, at den ene allerede er taget herfra. Det er Ken Gudman, som vi hører på hans måske sidste indspilning, men ellers medvirker Nanna, Flemming Quist Møller, Peter Ingemann og livstidshippien Stig Møller.
Der bliver selvsagt spillet med uimponeret glæde på /En Af Dem De Red Med Fane/, og Michael T har øre for den lette og enkle melodi. Det er spillemandssange, som kommer lige fra hjertet uden den store omtanke. Men albummets egentlige styrke er, at Michael T ikke har de store ambitioner.Det drejer sig tydeligvis for ham om at spille de sange, der falder ham let, og det gør han så på en tiltalende ukompliceret måde.
Nogen ny stor dansk sangskriver er her ikke tale om, men mindre kan også gøre det, og med lidt mere professionel bistand på sangskrivningen og produktionen, så kan Michael T nå længere.Af Jan Opstrup Poulsen.

>>>Syntes at jeg fik en ok behandling af Gaffa`s anmelder..Hvilket jeg ikke kan sige om danmark radio ( P4).. da jeg efter flere breve og henvendelser.. fik svaret af spil dansk værter.. at de ikke umiddelbart havde plads til spille noget fra min cd.. og i deres næste program sendte en længere reportage om cubansk musik... øøhhh spil dansk ... nå men fuck .. må deres røv klø..

Ingen kommentarer: