mandag, december 07, 2009

December nyt

Fik dette foto fra en ven på facebook. Billedet er fra en koncert i ungdomshuset i 86-87.. hvor vi spillede en sikkert meget meget heftig koncert - med vores daværende band > Dancing Fools. Musik er en stor verden fuld af mange vilde og mærkelige oplevelser - og det har ikke den større betydning på hvilket nivua man spiller og har evner til. Det væsentlige er at man er igang og kommer videre i ens musikalske verden. Krøllerne og den smalle talje savner jeg dog *.


MTBand spiller stadig koncerter og er altid på vej til nye og anderledes oplevelser. Vi øver nye numre og leger med de gamle.. jeg ser frem til en ordentlig koncert i elværket i 2010. hvor vi kan lave den rigtige stemning på den helt rigtige aften. vi spiller Medinas utrolige vanedannende sang > KUN FOR MIG i akustisk udgave og har fået endnu et CV jørgensens nummer på sætlisten > ENTERTAINER. .
Vi har en god ven der muligvis vil lave en tur til libanon for os i 2010.. lad os nu se hvad det projekt ender med.
Jeg vil fremover fortælle lidt nyt om min musik her på bloggen i >2010 ..jeg tror ikke der er så mange der umiddelbart læser siden..men da det samtidigt min scrapbog og en sjov ting for en eller flere der gider følger MT band - som jeg er slemt stolt over at havde holdt i live med skiftende besætning igennem 20 år.. ydermere kan det være festligt for mine arvinge at se hvad farmand rendte og lavede i sin tid.. alt det jeg lavede kommer dog ikke med i bloggens mange bogstaver " man skule jo gerne have nogle fornuftige unger med en god og sund levevis *g* " HA EN GO JUL .

Ingen kommentarer: