mandag, november 01, 2010

Torsdag den 28 okt - spil dansk dagen elværket 3000 Helsingør

 
Ida på visit i mtband
 Så angreb MT& Blokadevagterne endnu en gang scenen i Elværket / Helsingør - vores absolutte hjemmebane og med det bedste stampublikum noget band kunne drømme om.

Selv på en skiden grå torsdag - kommer der et dejligt blandet publikum og lytter.
 Voksne par ( i 50 erne skyder jeg på ) kommer en ½ time før musikken starter.. sidder og hygger og få lidt at drikke og sludre med os der roder rundt med ledninger og grej. 

Samtidigt med ret unge kids ( 14-15-16 årige) kommer og hænger ud og ser musikken.
De unge polske platin blonde kiddos - det min datter til højre*


Tæt piercet Punks er der oz hver gang og de er ikke et kedeligt selskab.
Vi startede koncerten kl 20 og 2 minutter efter start er der fuld gang i dansegulvet.
Det hjælper jo oz bandet iden grad- at Danse daysie bare lige kan få sat gang i en sån fest og Sarah og venninder er friske og altid dansene og i super godt humør. Jellstrup & Tv marineret var der og optage koncerten.. glæder mig til at de hvad de fik i kassen.
Casper og bandet - Grotæsk spillede efterfølgende - så dem ikke selv..hunden var alene hjemme og min datter kimmie var for første gang  med ude og se os spille.. se hende på fotoet af de platinblonde tøser.   Tror der var en 50 -75  gæster til denne spil dansk dag/aften hvor.
Et festligt indslag under vores koncert - var at Ida som spiller mundharpe, kom op og lidt uventet spillede mundharpe ind over et par numre ( se Ida nedenfor med kasket og harpe) Hun spillede fint og vi headhunte hende til et lidt mere checket attack næste gang vi spiller - har faktisk længe drømt om at få en mundharpe på et par numre. At det så evt bliver en frisk pounker tøs der spiller den . er da bare perfekt,, håber hun gider kigge forbi vores snarligt.
                                                                  
nikolaj & daysie lørdag aften toldkammeret.

Lørdag spillede Nikolaj og piloterne en koncert i toldkammeret og david fra coffestudio var lydmand.
Vi fik lige fedtet os ind på gæstelisten og fik en fed koncert med hjem. Nikolaj og band er nogle dygtige muskere
og på trods af de ikke lige spiller tiden musik -har de turneret i mange år og kan stadig samle en lille fanskare i dannevang randområder. Vi fik set en af DKs bedste vokaler ( min mening ) og en gut der stadig holder fast  i at lave sine egne sange og ikke bliver negativ fordi der kun kommer 63 til hans koncert i Helsingør. Han var tvætimod mere intr i at folk var med  og gda støtte synge og give sig hen under den 2 timer lange koncert . Alt blev spiller i hånden ingen fis med preindspiller musik. The real shit  spillet af rigtige musikere. Det vil sgu aldrig gå af mode..håber jeg.
Jeg har i år set Baal - magtens korridorer - lars hug - cv jørgensen - og mange flere bands har jeg set i elværketi 2010.
jeg huske på at støtte de turnerende bands og fise ned og se hvad jeg har tid og råd til - ha en god november mdr og skreiver snart igen.
kh
Mt  1.nov 2010Ingen kommentarer: