mandag, april 18, 2011

Forår og fuld power på Blokadevagterne + gode links til nye numre..men shhh


Hej - for fanden - sol og lys rammer os OG vi kan næsten ikke få hænderne ned af begejstring over at vinteren er forbi. Blokadevagterne er fulde af energi og vi glæder os til en dejlig sommer med masser af gård-jams ved Elværket - og forhåbentlig mange koncerter i løbet af 2011. Vi spiller d.1 maj 2011 i Elværket og igen d.5 maj i råhuset i kbh - følg evt med på vores facebook side for mere præcis info om disse koncerter > Her er linket til den side :

  http://www.facebook.com/#!/Mtband

TV marineret har optaget og udgivet en dobbeltkoncert del 1 & 2 med blokadevagterne fra d.28 jan og en heftig aften med go gang i den - du kan se de dele af koncerten på disse links :
   http://www.dadidida.com/marineret/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=385
og del 1 finder her :
http://www.dadidida.com/marineret/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=380
jeg er ret vil med del 2  af koncerten som er fuld af energi og nærvær og ikke mindst et fedt publikum som danser og synger med.

Vi har fire nye og rigtig gode nummer på bedding her i april 2011 - Stilhed hvisker historier - en smuk sang til Susanne - som du kan høre her : http://blokadevagterne.bandcamp.com/
hvor jeg mener at papi tryller med sin optagelse og intense produktion ..en demo - men en go en af slagsen.

OG en anden ny politisk sang er dedikeret til  Lars Løkke og hans elendige politik - det nummer hedder - Skifter farven ud fra grå -- den kan du ikke høre endnu da den ikke er optaget endnu ..men den er go.

Så er der vore Hit haha - som hedder : Skinog som gå lige i blodet syns vi selv ;-)
+ det nye skud på stammen og et fedt nummer som indtil videre hedder : Apollinaris fordi den er så boblene og god for maven. De sidste to sange er heller ikke ikke optaget endnu .. men så kan du glæde sig til det .. I det hele taget er dette hjemmesiden man skal følge med på,  hvis man vil vide noget nyt og spændende om Michael Tonny & blokadevagterne. Jeg er ganske klar over at næsten ingen læser denne blog - endnu - men til dem der gør ! er den en lille belønning for opmærksomheden. Casper Skovgård - og jeg legede fornyeligt med et nyt nummer - hvor jeg sang verset og Casper tog sig af omkvædet ..lidt af en pop-slasker med Casper gode ideer og fede vokal som center.. den få du en helt speciel mulighed for at lytte på ..det kun en demo men jeg syntes den er tæt på et sommerhit med lidt mere finpudsning og sån ..tja hva syns du ? -- her er linket til nummeret ..men shhh sig det ik til noglehttp://www.dadidida.com/marineret/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=380

lyt og hyg dig ..håber du har det fedt og vi snart ses i elværket eller ude i landet.. alt det bedste og kys fra os

Ingen kommentarer: