fredag, december 02, 2011

Når mørket tager over.

Denne blog er en form for dagbog mest for mig selv og mine unger. Som en dag evt kan have lyst til at læse lidt om hvad fanden deres far rendte og lavede med den guitar i tide og utide. 
Det er december 2011 og det hele lidt gråt i disse dag og humøret er der efter.  Jeg syntes ikke at min musik rykker en skid - jo jeg laver numre og spiller dem hvor jeg kan - øver med mit band, som jeg er glad for og som er nogle gedigne kunstner og som kan deres håndværk. Men meningen med alle de tekster ord og følelser og melodier jeg går og laver, var jo at komme ud med dem. Ikke at stikke dem ned i halsen på en evt lytter - men at man havde en lyst til at lytte dem af. Det er sgu en hård omgang at være skabende i 2011. 
Det er dejligt at udtrykke i musik og jeg har aldrig haft problemer med at finde på og mener også jeg har et talent for at lave danske sange.Den.26 december 2011 fylder jeg 50 og har stadig ikke fået hul igennem til noget som helst med mine sange. det stadig op af bakke og på ølkasse nivua. Jeg vil lave endnu en cd inden jeg evt lukker butikken og dropper drømmen om at spille musik for et publikum. Det er ikke ment som en negativ salut til nogen som helst - mere en konstatering af at det er hård branche og det handler om pr - penge og held. Guitaren vil altid være ved min side og sange vil som små bøn altid blive født i min verden. Men fuck hvor er der langt imellem snapsne. Vi har gig i ordre bogen vi har et 14 dages forløb til Spanien i februar. 2012 - turen er betalt og huset venter på os d.27 feb. 2012 i andelusien. men jeg kan mærke at jeg er begyndt at slippe drømmen om at komme ud med min musik og vil evt snarligt kører dette cirkus ned på et andet plan > hvor det er mere hygge en seriøst.. denne tanke gør mig lidt trist og skuffer egentlig mig selv for ikke at være mere vedholden. men nu har jeg i 25 år knoklet med musikken ved siden af et fuldtidsjob - det fylder en masse og er i længden ret opslugende på den triste måde. Der skal noget succes til at en motivation  kan vedblive og den er ved forsvinde kan jeg mærke - måske er det de 50 år der rammer mig i ansigtet - måske er det bare naturligt at man indstiller sit show hvis det ikke avler lidt succes undervejs. 
Jeg vil med let skjult tristhed revurdere min musikalske fremtid og droppe drømmen om at komme ud med mine sange tanker og drømme. Håber det gav lidt mening for lyttere - dem der er derude i mørket et sted              

Ingen kommentarer: