søndag, september 08, 2013

SEPTEMPER 2013 

11 nye sange blev optaget i april i Ninth world studie http://www.ninthworldmusic.com - et suverænt studie i rolige smukke omgivelser i Nordsjælland. Alt hvad man kan drømme om af lækkert og håndplukket gear- mixer - mikrofoner - effekter etc. Alt er sat sammen i en total igennemført form og levere en ægte og ærlig lyd- langt væk fra plastic og techno lyden i tiden. 
Ejer af Ninth Worlds studiet er Peter Ole Jørgensen som med sit brede indblik og store spekter af musikkendskab og viden.. og ikke mindst med sin lange karriere som verdensklasse trommeslager og komponist i bands som Cockpit og med Dave Thomas (Pere Ubu) -Peter Brøtzmann -Sort sol.. se link for alle hans udgivelser. Peter kan hvis nogen guide os i den rigtige retning og jeg er 100 % på at lytte efter hans råd og hans skarpe blik for detaljen og det store billed og en helhed. 

Nye vokaler - stort Kor - Guitar soloer - klaver soloer - kirkeklokker - western guitar. Har vi i snart en uge her i efteråret klædt musikken på med. Det flot musik og jeg kan høre det kan blive en rigtigt flot udgivelse og et nyt bud på danske sange i 2013.  I dag søndag lavede vi det sidste nummer - Når klokkerne slår - en smuk og sørgelig sang. Passede godt til en indiansummer søndag.   

Alle genre er i blandt de 11 sange -
 Skin - er et powerpoprock nummer 
- Nordjydsk Blod pompøst rock.
  - Sort hvidt flag- funkywhite rock ala Brighton.
Ingen vinder krig -soul van the man.
Hvem pudser tårnet - guitar nummer med luft.
Miami i december - et opus med store kor - min favorit
20 meter høj - pågående staccato rock.
Vejkryds - Dansk sang.
Åbne ikke lukke - Dansk sang Ingen kommentarer: