mandag, januar 13, 2014

Mit 2013.

                                                               Koncerter 2013.



When saints go machine :

Det tog lidt tid at falde for dem og de er nok os lidt nørdet og for øvelokaleagtige til at slå helt igennem - men deres musik er spændende og med mange lag. Add ends er en fantastisk sang med flere omkvæd  med noget smukt og dragende over sig. Spillede Add ends som ekstra-nummer til deres 2013 koncert i store  vega - hvor københavn tog imod deres lokale helte med respekt og anderkendelse. Fed koncert med perfekt lyd og god timing og ikke mindst med en sej trommeslager som gør det elektroniske univers levende sammen med forsanger vonsild meget specielle vokal i det høje leje Chur & law er endnu et hit og der flere når man lytter deres alubms igennem..ja lyt selv > deres musik åbner og er sig god til mp3 og i headphones.

http://www.youtube.com/watch?v=mBWAP-ISJtU

Daughter :

Daughter er et band fra London. Bandet blev etableret som et soloprojekt af Elena Tonra, men er i dag en trio med guitaristen Igor Haefeli og trommeslageren Remi Aguilella

Jeg kender dem ikke indgående, så deres koncert i vega pga min datter - som er stor fan. Men wauv med kun tre på scenen laver trioen en storslået lyd. Aldrig har jeg hørt nogle starte et nummer så roligt og så få musikken til vokse så stort som Daughter tør og gør.
  
http://www.youtube.com/watch?v=2QT5eGHCJdE


Vildnis
Hehe fedt dansk band. Så deres koncert i tivoli i sommers til deres release koncert på deres "ud af det blå" album. Deres lettere rodet levering passede helt fint ind i den verden som deres sange skaber. God sangskriver Morten Nørby og med en helt anden tilgang og frækhed. Albummet fik dårlige anml og et bevis på anmeldere hellere vælger at skyde flotte værker ned end reelt lytte og nyde indgående på det store stykke arbejdet som andre har brugt oceaner af tid på-  publikum fangede ikke rigtigt deres charme..men jeg gjorde * - og den har været flittigt spillede her os mig.
Vildnis er et dansk band som spiller deres egne dansksprogede sange. Deres musikstil er bl.a. kaldt det "viserock" Bandet huserede i nogle år som kultorkester i København, før pladedebutten, Vildnis, udkom i 2003, hvilket førte til jobs rundt omkring i landet. Bandet består af bassist Niels Dahlsanger og guitarist Morten Nørbytrommeslager Jesper Elnegaard, guitarist Rune Funch og multiinstrumentalistGustaf Ljunggren (også kendt fra Gustaf Ljunggrens Orkester). Niclas Knudsen forlod Vildnis efter den første CD "Vildnis". Bandets andet album,København By Night, udkom i 2005. Gruppens sange skrives af Nørby og Dahl.
http://www.youtube.com/watch?v=HHt8m5C_rn4








Ingen kommentarer: